Hekwerken Volta Galvani

Kenmerken

TypeProject
Hekwerk

Techniek
Verzinken

Locatie

Corrosietype
Stad/Kust/Industrie

Klant
Govers Sierhekwerken

Opdrachtgever
DNC Trudo

Jaar
31-01-2014

ontwikkelaar
Stam & De Koning

Omschrijving

Tussen de coffeeshop en de dames van plezier in de wijk Woensel-West is een kleurrijk stukje Eindhoven gebouwd: Volta Galvani. Voor dit project, met in totaal 106 woningen en 21 bedrijfsruimten, realiseerde onze klant Govers Sierhekwerken diverse hekwerken, deurpanelen en poorten. 

Weert Groep heeft de producten verzinkt en van 2-laags poedercoating voorzien. Zowel de hekwerken op de galerijen en balkons, als de Franse balkonhekwerken met bloembakhouder zijn gemaakt van stripstaal. De hekwerken hebben getordeerde spijlen. De poorten, bestaande uit een stalen frame met aluminium beplating met gelaserde bloemenmotief, zijn visueel strak. 

Om dat tot uiting te laten komen is gekozen voor delta verzinken en 2-laags poedercoating, net als voor de voordeurpanelen en de frames van de terrasschermen. De voordeurpanelen zijn in verschillende patronen uitgevoerd. Visueel mooie producten verdienen aandacht en kwaliteit. Zowel Govers Sierhekwerken als Weert Groep hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Deze samenwerking geeft garantie voor hoogwaardig eindresultaat. Aannemer: Stam & De Koning, architect: Geurst & Schulze architecten.

(foto's door Govers Sierhekwerken)