Nieuwbouw verzinkerij Stramproy

Nieuwbouw verzinkerij Stramproy

Nieuwbouw verzinkerij

nieuwbouw verzinkerij
nieuwbouw verzinkerij
Verzinkerij Weert B.V., een van de productiebedrijven van Weert Groep, beschikt over een nieuwe productiehal van ca. 3000m2 ter vervanging van een bestaande lijn.

State of art
Met de realisatie van de nieuwbouw investeert Weert Groep in de toekomst. Het gebouw bestaat uit een zware constructie, gerealiseerd in thermisch verzinkte uitvoering. De gevelplaten zijn in eigen beheer in twee lagen gepoedercoat (EP grondlaag + HPE/PU). Alle mogelijke appendages, kabelladders en andere benodigde hulpmiddelen zijn zo veel mogelijk uit elkaar geschroefd en voor montage voorzien van een optimale corrosiewering. Daarnaast zijn in het gebouw de nieuwste technieken toegepast. Zusterbedrijf ATD is verantwoordelijk voor de hypermoderne en duurzame systemen in het gebouw, zoals de benodigde transportsystemen en bovenloopkranen. Milieutechnisch is geïnvesteerd in machines met de laagste CO2 consumptie (van led verlichting tot hergebruik van warmte die vrijkomt in de diverse processen) en is ook de laatste techniek gebruikt om uitstoot van stoffen te reduceren (zoals onder andere de overstap naar elektrische heftrucks, een gaswasser na de chemische voorbehandeling en de modernste ontstoffingstechniek).

Medewerker centraal

Een goed werkklimaat is belangrijk voor Weert Groep; nu en in de toekomst. De medewerker staat centraal en moet optimaal kunnen presteren en renderen. Dat kan alleen in een aantrekkelijke, prettige en schone werkomgeving. Optimale werkomstandigheden zijn voor Weert Groep dan ook logisch: het gebouw is zeer goed geïsoleerd, vloerverwarming is toegepast, door de inkapseling van de voorbehandeling wordt chemische belasting van de werkomgeving en lucht voorkomen en handelingen zijn veelal machinaal. Per werkplek is gedacht aan tilhulpen en –kranen. Deze nieuwbouw staat in het teken van comfortabele en aantrekkelijke arbeidsomstandigheden voor de medewerkers.

Klantvoordelen

Met de nieuwbouw kan efficiënter gehandeld worden. De hijshoogten zijn zeer groot gemaakt om in een ideale hellingshoek te kunnen verzinken. De klant mag daardoor rekenen op een nog beter eindresultaat dan voorheen.