Assortiment kleuren

Assortiment kleuren

Assortiment kleuren

Weert Groep heeft een uitgebreid assortiment kleuren. De meeste RAL kleuren zijn in poedervorm verkrijgbaar. Daarnaast wordt bij Weert Groep uit standaarden als NCS en Sikkens besteld. In veel gevallen is het ook mogelijk om een specifieke kleur te ontwikkelen. Naast de kleur zijn variaties mogelijk op gebied van structuur, glans en kwaliteit. Ten opzichte van de standaard mag de geleverde poederlak een kleurafwijking hebben binnen de door het RAL-instituut gestelde grenzen. Voor metallics zijn geen grenzen gedefinieerd en kunnen afwijken. Houdt u hier rekening mee als van één project constructiedelen bij verschillende partijen worden ondergebracht.

Weert Groep heeft de meeste kleuren standaard op voorraad en heeft goede logistieke afspraken met selecte groep poederproducenten. Deze poederproducenten zijn geselecteerd op basis van de kwaliteit van de poeders, de beschikbaarheid van de poeders en de performance op gebied van partnerschap.

In het kleurenoverzicht staat welke kleuren regelmatig toegepast worden. Als kleuren niet vaak toegepast worden of speciaal besteld moeten worden, dan kan dat extra kosten met zich meebrengen. Niet alle poederkleuren zijn geschikt voor buitentoepassingen. Informeer bij de afdeling verkoop naar de mogelijkheden en advies.